[the-post-grid id="4879" title="EN_Grid"]

Вести

СВЕТОТ ВО 2024-та: Casys постојано во чекор со глобалните трендови

СВЕТОТ ВО 2024-та: Casys постојано во чекор со глобалните трендови „Континуирано ги следиме...

Започна академската година со субвенциониран студентски оброк

Започна академската година со субвенциониран студентски оброк Скопје, 25 октомври 2023; Мнозинството...

E-commerce инженер

E-commerce инженер CaSys нуди динамична и технолошки напредна работна околина, во која вработените...

МБА – 20 години доверлив и сигурен партнер на банките и на финансиските институции

Прочитајте повеќе на страна 9 и 10 во последниот број на МБА Е-БИЛТЕН за 2022 год...

Македонскиот процесор КАСИС станува дел и од UNION PAY International

Единствениот македонски процесор КАСИС АД Скопје сертифициран од страна на меѓународните мрежи...

Безбедно купување за време на празничната еуфорија – како да бидете сигурни дека вашите лични податоци и финансии се безбедни?

       Трендовите кои изминативе години влегоа на голема врата и кај нас (Black Friday и Cyber...

Како балканските држави можат да се поврзат и да се борат против рецесијата?

  Е-трговија, особено по пандемијата е важен продажен канал и обезбедувач на приход...

Младите се двигател во сите општествени сфери, треба да им се обезбедат услови и предизвици за да останат и да создаваат за сопствената земја

Дел од виртуелниот хакатон посветен на намалување на сивата економија во е-трговија како златен...
Casys
International

contact@casys.com.mk
Кузман Јосифовски Питу бр.1
1000 Скопје
Република Северна Македонија

2005 - 2024 © CaSys International. Задржани сите права