Кариера

Растеме и вработуваме. Бидете дел од нас, придружете ни се!

CaSys нуди динамична и технолошки напредна работна околина, во која вработените се фокусирани на резултати и имаат можност за професионален развој. Нашиот тим од експерти ја предводи платежната картична индустрија благодарение на своето искуство, иновативност и амбициозност.  Посветено работиме да обезбедиме највисок квалитет на услуги и екпертиза за нашите клиенти. 

 Доколку сметате дека сакате да ни се придружите, испратете го вашето CV на contact@casys.com.mk и со задоволство ќе ве контактираме.

Само кандидатите кои ќе бидат избрани во потесен избор ќе бидат контактирани заради спроведување на интервју. 

Сите апликации ќе имаат третман на строга доверливост. 

КаСис АД замолува во Вашите апликации да не доставувате чувствителни податоци како националност, вероисповест и детали за приватниот животСо доставувањето на Вашата апликација ќе се смета дека се согласувате КаСис да може да ги обработува Вашите лични податоци за потребите на процесот на вработување. Согласноста може да ја повлечете во секое време со доставување на барање за истото до Офицерот за заштита на лични податоци на e-mail адресата: marija.daniloska@casys.com.mk.

Форма за апликација

  Активни огласи за вработување

  Аплицирајте на некоја од отворените работни позиции, доколку ниту една позиција не соодветствува на Вашиот профили, ние сeуште сме отворени да го имаме вашето CV во наша евиденција за идни отворени работни места.​

  СВЕТОТ ВО 2024-та: Casys постојано во чекор со глобалните трендови

  СВЕТОТ ВО 2024-та: Casys постојано во чекор со глобалните трендови „Континуирано ги следиме...

  Започна академската година со субвенциониран студентски оброк

  Започна академската година со субвенциониран студентски оброк Скопје, 25 октомври 2023; Мнозинството...

  E-commerce инженер

  E-commerce инженер CaSys нуди динамична и технолошки напредна работна околина, во која вработените...
  Casys
  International

  contact@casys.com.mk
  Кузман Јосифовски Питу бр.1
  1000 Скопје
  Република Северна Македонија

  2005 - 2024 © CaSys International. Задржани сите права