Asset 1-8
Asset 1

ПРОЦЕСИРАМЕ ИЗВОНРЕДНОСТ

И ИДНИНА ЗА ДИГИТАЛЕН РАЗВОЈ

Персонализација

Ready-to go
производи.

Издавање на картички

Издавање на секаков вид картички од нашите партнери MasterCard и VISA.

Квалитет

Услуги за е плаќања кон банки и не-финансиски институции.

Прифаќање на картички

Поврзување со
платежни мрежи.

Call центар

24/7 поддршка на четири јазици, македонски, англиски, албански и српски.

Се грижиме

Постојано се грижиме за нашите корисници, партнери и заедницата.

0
реализирани проекти
0
МИЛИОНИ ИЗДАДЕНИ КАРТИЧКИ
0
millions monthly trans
0
ИЛЈАДИ РЕГИСТРИРАНИ КОРИСНИЦИ

Кои сме ние

КаСис е независен процесор кој нуди услуги на деловни банки, финансиски институции и други заинтересирани субјекти од областа на работењето со платежни картички и електронската трговија. Нуди услуги за персонализација на картички, обработка на трансакции од АТМ и ПОС терминали, услуги од областа на електронска трговија, дежурен центар.

Обезбедуваме оперативно одржување на процесингот на платежни картички, развој и имплементација на стратешки проекти за издавање на паметни картички, плаќање преку интернет и услуги за електронско банкарството. Меѓу другото, нудиме Online надзор и превенција од измама.

Нашиот бизнис

СИГУРНИ РЕШЕНИЈА
ЗА ВАШИТЕ КЛИЕНТИ

Професионални

Решенија кои го зголемуваат квантитетот и квалитетот на електронските плаќања со картички и оперативните активности.

Стручни советници

Поседуваме сертификати издадени од
меѓународни
мрежи.

Брзи и сигурни

Посветени безбедносни експерти и системи кои работат 24/7/365 за да ги следат потребите на клиентите.

Најнови вести

Сигурен партнер во индустријата

СВЕТОТ ВО 2024-та: Casys постојано во чекор со глобалните трендови

СВЕТОТ ВО 2024-та: Casys постојано во чекор со глобалните трендови „Континуирано ги следиме...

Започна академската година со субвенциониран студентски оброк

Започна академската година со субвенциониран студентски оброк Скопје, 25 октомври 2023; Мнозинството...

E-commerce инженер

E-commerce инженер CaSys нуди динамична и технолошки напредна работна околина, во која вработените...

Сакате да зборуваме за детали

Секогаш со грижа за нашите корисници

Casys
International

contact@casys.com.mk
Кузман Јосифовски Питу бр.1
1000 Скопје
Република Северна Македонија

2005 - 2024 © CaSys International. Задржани сите права