Контакт

Ако имате какви било прашања, тука сме со задоволство да ви помогнеме. Испратете го вашето барање или прашање на нашата емаил адреса и очекувајте да ве побараме најбрз можен рок. 

 

Интернационален Картичен Систем АД Скопје
бул. Кузман Јосифовски – Питу бр.1 1000 Скопје Р. С. Македонија
e-mail: contact@casys.com.mk